Виробництво меблів "Gravis"

Gravis - фото
вулиця Зарічанська, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви
вулиця Січових стрільців, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Починаючи з невеликого виробництва та виготовлення кухонних гарнітурів, ми змогли розширити свою діяльність, завоювати визнання споживачів, продовжуючи постійно розвиватися. У перелік послуг додалися практично всі корпусні меблі для житлових та офісних приміщень. Дизайн кухні в квартирі і приватному будинку виконується з урахуванням особливостей приміщення. На сьогоднішній день «Gravis» — це сучасне й технологічне виробництво, власна дизайн-студія, а також репутація, підтверджена мережею меблевих салонів.

Маючи широкий арсенал дизайнерських і виробничих можливостей, ми пропонуємо різні стильові рішення для ваших кухонь, віталень, дитячих кімнат та інших приміщень. Кухні класичних напрямків — класика, неокласика, скандинавський стиль, прованс будуть витримані в дусі своєї епохи з використанням останніх технологічних новинок. Сучасна стилістика мінімалізму, модерну, лофту і хай-тек дозволить зробити простір максимально вільним і технологічним.

Для виробництва фасадів доступні різні матеріали: дерево, фарбований, плівковий і шпонований МДФ, еко-шпон, пластик, і скло. Стільниці можуть бути з масиву дерева і ДСП, натурального або штучного каменю, пластика. Кромки та стики обробляються точно і добре захищені від вологи. Ручки, тримачі, фурнітура встановлюється правильно, зручно, надійно. А вбудована техніка монтується і підключається за дотриманням технічних параметрів. При необхідності індивідуальні кухні і меблі оснащуються підсвічуванням. 

Наші плюси:

  • Завдяки налагодженому процесу поставок матеріалів, фурнітури, інструментів, необхідних елементів дизайнерських кухонних гарнітурів та інших меблів, ми точно виконуємо договірні зобов'язання перед клієнтами. Можемо заздалегідь планувати всі етапи роботи і пропонувати доступну, конкурентну на ринку ціну.
  • Персонал — основа успішного розвитку нашої компанії. У команді «Gravis» працюють професійні дизайнери-конструктори, менеджери, фахівці з виробництва та встановлення меблів.
  • Залишаючись впевненими в якості своїх матеріалів і роботи, перевіривши її результати часом, ми пропонуємо своїм замовникам гарантію на 24 місяці з постійним післягарантійним обслуговуванням.
Ви отримуєте дійсно якісні меблі, яка ідеально вписуються у ваш простір за доступною ціною.

Наші переваги: чому варто замовити кухню від «Gravis»:

  • Безкоштовний виїзд та заміри

Перш, ніж приступати до вибору варіантів дизайну та прорахунку матеріалів наші співробітники приїдуть на об'єкт і зроблять заміри приміщення, розглянуть його особливості та можливості проектування сучасних кухонних меблів.

  • Ексклюзивний дизайн-проект

Вибираючи свій варіант, клієнт може орієнтуватися на вподобані зразки, але він завжди хоче, щоб нова кухня була неординарною. За допомогою досвіду талановитих дизайнерів і сучасних програмних продуктів ми створюємо унікальні дизайн-проекти для кухні.

  • Необмежений вибір матеріалів, декору, фурнітури

Працюючи з багатьма матеріалами фасадів, стільниць, внутрішніх механізмів і фурнітури, ми даємо великі можливості вибору. Залежно від стилістики приміщення і переваг замовник може вибрати найнесподіваніші, а також перевірені і практичні матеріали. Колірна гамма кухонного гарнітура теж не обмежена.

  • Європейська якість, що гарантуватиме міцність і довговічність

Для виробництва фасадів застосовується натуральний масив дерева і ДСП 18мм, який покривається новітніми акриловими фарбами і герметизується кромкою ПВХ. Стільниці з каменю і кварцу дозволяють зробити сучасну кухню не тільки красивою, але також практичною і довговічною.

  • Надійність захисту від пошкоджень і вологи

Якість обробки корпусних поверхонь і стиків дозволяє уникнути механічних дефектів і потрапляння вологи. Це важливо для кухні, запобігає втраті зовнішнього вигляду меблів, розвитку різних організмів, спрощує прибирання та догляд. У шафки ставляться алюмінієві вкладиші-піддони, контактні місця оснащуються силіконовими відбійниками, місця кріплень закриваються.

  • Тривалість роботи рухомих механізмів

Одна з найбільш якісних на ринку фурнітура «Blum і Hettich» розрахована на 200 тисяч циклів руху. Петлі відкривання дверцят можуть мати кут до 155 градусів, забезпечуючи максимальну зручність. Доводчики гарантують безшумність і плавність закриття шафок.

Обираючи Gravis, ви отримуєте свій оригінальний і неповторний кухонний гарнітур за вигідною ціною в Україні з європейським підходом до виконання.

Відгуки